logo-icon-bg
offerte icon
Tekst - Vervolg offerte

Heeft u ons nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
Offerte aanvragen
Tekst - Over ons

Over Direct loodgietersbedrijf Utrecht

Loodgieter Utrecht

Direct Loodgietersbedrijf Utrecht houdt zich bezig met gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, centrale verwarming en zink- en loodwerkzaamheden in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en omgeving.

Wij werken met enthousiaste, gediplomeerde loodgieters die u graag van dienst zijn. Of het nu gaat om het verhelpen van een verstopping of het installeren van nieuw sanitair, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk en wij denken dan ook graag met u mee! Er is altijd eerst overleg over de werkzaamheden en de prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Wat wij u bieden?

Kwaliteit

De kwaliteit staat bij ons voorop. Onze loodgieters werken met professionele apparatuur en gereedschap en gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. Wij leveren werk van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs en met garantie!

Service

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent. Bij goede service hoort bereikbaarheid en betrokkenheid. Wij zijn 24/7 te bereiken bij problemen of vragen. We denken graag met u mee en horen ook graag achteraf wat u ervan vond. Wij staan altijd open voor feedback en verbetering! 

Spoed

Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen. Zeker in geval van spoed, bij bijvoorbeeld een verstopping of lekkage, is het belangrijk dat het zo snel mogelijk wordt opgelost om verdere schade te voorkomen. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en helpen u graag met spoed. 

Netwerk

Wij hebben een breed netwerk van betrouwbare vakmannen, denk aan schilders, stukadoors ed. Mocht u middenin een grote verbouwing zitten en meer dan alleen een loodgieter nodig hebben dan brengen wij u graag in contact.

Erkend leerbedrijf

Sinds kort zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij zijn trots op deze erkenning en hopen nog vele studenten te mogen begeleiden bij het leren van het loodgietersvak.  We hopen de liefde voor het vak door te kunnen geven aan onze leerlingen, daarom kan het zijn dat er een stagiair met onze loodgieters mee komt.

Ziet u de samenwerking met een van onze loodgieters wel zitten? Maak Direct een afspraak of vraag gerust een gratis vrijblijvende offerte aan!
 

 

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
waterdrop
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Kunnen wij u van dienst zijn

Kunnen wij u van dienst zijn?

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf

Copyright © 2024 Direct Loodgietersbedrijf | Voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM