logo-icon-bg
offerte icon
Tekst - Vervolg offerte

Heeft u ons nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
Offerte aanvragen
Tekst - Gas en water

Gas & water

Heeft u last van gas en water problemen? Direct Loodgietersbedrijf helpt u hier graag bij! Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden die wij op dit gebied voor u kunnen uitvoeren.

Waterleidingen aanleggen of verleggen

Direct Loodgietersbedrijf kan het aanleggen, verleggen en repareren van uw waterleidingen realiseren. Wilt u graag een extra kraan in uw keuken voor de vaatwasser of wilt u graag de wasmachine verplaatsen naar zolder terwijl daar geen wateraansluiting is? Wij kunnen u helpen! Wij zorgen dat de juiste waterleidingen worden aangelegd of verlegd. Daarnaast kunnen we ook het aanleggen van een buitenkraan of wateraansluiting in een schuur voor u realiseren.

Gasleidingen aanleggen 

Moeten er glasleidingen aangelegd worden in uw woning? Het is belangrijk dat dit veilig en op een professionele manier gebeurd. Direct Loodgietersbedrijf kan dit op de juiste manier voor u doen.

Denkt u dat er gaslekkages zijn ontstaan? Deze zijn erg gevaarlijk en kunnen grote schade aanrichten. Bij het vermoeden van een gaslek is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Wij kunnen een gaslekkage voor u opsporen en vervolgens het lek repareren. Totdat het probleem verholpen is het belangrijk om de volgende punten op te volgen voor u eigen veiligheid:

  • Neem geen onnodige risico’s
  • Open uw ramen en deuren. Op deze manier kan het gas uit de ruimtes ontsnappen.
  • Sluit de hoofdtoevoer van het gas af. De gaskraan zit vlak voor de gasmeter, deze vindt u meestal in de meterkast.
  • Gebruik in geen geval vuur, vonken, elektrische apparaten of lichtschakelaars.

Gas en water problemen laten oplossen door Direct Loodgietersbedrijf

Direct Loodgietersbedrijf kan diverse gas en water problemen voor u oplossen. Wij kunnen dit op een vakkundige en snelle manier realiseren. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar en komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Bel Direct: 06-39222443!

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
waterdrop
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Kunnen wij u van dienst zijn

Kunnen wij u van dienst zijn?

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf

Copyright © 2024 Direct Loodgietersbedrijf | Voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM