logo-icon-bg
offerte icon
Tekst - Vervolg offerte

Heeft u ons nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
Offerte aanvragen
Tekst - Rioolverstopping

Rioolverstopping

Een rioolverstopping kan op meerdere plekken in uw woning ontstaan, denk bijvoorbeeld aan uw gootsteen of toilet. Het is belangrijk dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Wanneer dit niet snel gebeurt kan er gemakkelijk verdere schade aan uw riolering ontstaan.

Hoe weet ik dat mijn riool verstopt is?

Wanneer uw riool verstopt is ontstaan er een aantal symptomen waaraan u kunt merken dat uw riool verstopt is. Een veel voorkomend symptoom is dat water moeilijk of niet wegstroomt. Dit kunt u vooral in uw toilet snel herkennen. Komt bij het doorspoelen van het toilet het water eerst omhoog voordat het wegloopt? Dit kan duiden op een beginnende rioolverstopping. Wanneer u in dit stadium ons inschakelt kunnen problemen vaak eenvoudig verholpen worden.

Andere dingen die kunnen komen door een verstopt riool is het ruiken van een rioollucht, een lekkage vanuit de rioolleiding en een borrelend geluid vanuit de rioolleiding. Twijfelt u of uw riool verstopt is? Wij kunnen een rioolinspectie doen om te bekijken waar het probleem zich bevindt.

Wat zijn de oorzaken van een rioolverstopping?

De grootse oorzaak van een rioolverstopping is dat er te veel afval in het toilet of gootsteen wordt gegooid dat daar niet thuishoort. Zorg bijvoorbeeld dat u geen frituurvet of vet van etensresten door de gootsteen spoelt. Daarnaast kunnen te dik toiletpapier, etensresten uit de vaatwasser, zeepresten en waspoeder voor verstoppingen in het riool zorgen. In sommige gevallen kunt u dus zelf de kans op rioolverstopping verkleinen.

Rioleringsproblemen laten oplossen door Direct Loodgietersbedrijf Utrecht 

Heeft u last van een verstopte riool? Direct Loodgietersbedrijf Utrecht kan u helpen! Wij zorgen ervoor dat de problemen snel verholpen kunnen worden. Direct Loodgietersbedrijf Utrecht beschikt over de juiste apparatuur om uw verstopping te verhelpen. Wanneer u last heeft van steeds terugkerende verstoppingen, sporen wij het onderliggende probleem graag voor u op.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Heeft u last van een verstopping die direct opgelost moeten worden? Voor verstoppingen en andere spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar dus bel Direct: 06-39222443!

Ons werkgebied is heel Utrecht(Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern, Velthuizen, Overvecht, Lunetten, Hoograven, Kanaleneiland, Transwijk, Lombok, Oog in al, Ondiep, Wittevrouwen, De Uithof etc.), Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Vianen, Harmelen, Maarssen, Breukelen, de Bilt, Bilthoven, Zeist, Driebergen, Bunnik, Odijk.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
waterdrop
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Kunnen wij u van dienst zijn

Kunnen wij u van dienst zijn?

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf

Copyright © 2024 Direct Loodgietersbedrijf | Voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM