logo-icon-bg
offerte icon
Tekst - Vervolg offerte

Heeft u ons nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
Offerte aanvragen
Reviews

Reviews van onze klanten

Inmiddels hebben we al 115 Google reviews mogen ontvangen van onze klanten. Gemiddeld krijgen we 5 van de 5 sterren! Daar zijn wij hartstikke trots op en wij zullen er alles aan doen om dat gemiddelde hoog te houden. Klanttevredenheid staat bij ons op 1!

Wilt u ook een review schrijven? Klik dan hier!

Lees hieronder wat klanten over ons zeggen:

 

Pieter Deckers

"Zeer professioneel geholpen. We hadden een probleem met een ouderwetse grespijp als riolering, wat al jaren geleden was vastgesteld bij een bouwkundige keuring. Dit hebben we veel te lang uitgesteld, maar uiteindelijk was het toch echt nodig, en door Moncef en zijn collega’s was het een paar dagen later alweer gefixt! Het is een oud huis dus het viel niet mee, maar ze gingen pas weg toen het klaar was. Ik ben erg tevreden en zou ze zeker opnieuw bellen bij een nieuw probleem."


 

Zoï Dam

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Net voor kerst bleken we een verstopping in onze keuken afvoer te hebben en lekte ons water door naar de benedenbuurvrouw. Moncef kwam de volgende dag meteen kijken (ondanks grote drukte wist hij nog een plekje te vinden in de avond). Uiteindelijk bleek de verstopping veel erger te zijn dan wij allemaal hadden gedacht. Moncef heeft toen meteen ervoor gezorgd dat hij en zijn collega’s ruimte konden maken om onze klus nog voor kerst opgelost te hebben en dat was echt ontzettend fijn. Ze zijn meteen de volgende dag weer teruggekomen en hebben tot half 11 savonds keihard doorgewerkt.

Uiteindelijk bleek de verstopping zo erg dat de standleidingen en de volledige keuken afvoer vervangen moest worden, hierbij hoorde ook sloopwerk en dit hebben ze echt super gedaan. Tijdens de hele klus vertelde Moncef ons precies wat er aan de hand was, welke mogelijkheden er waren voor oplossing en liet hij ook de prijs weten van de volledige klus. De communicatie met hem verliep super, hij kon vrijwel direct bij ons aan de slag en is tot laat doorgegaan om de klus af te krijgen. Hij weet waar hij het over heeft en zorgt ervoor feat de daadwerkelijke oorzaak van de verstopping verholpen is.We hebben zelfs beide avonden met hem en zijn broertje lekker pizza gegeten.

Kortom; als je een loodgieter zoekt in Utrecht is dit degene die je moet hebben! Goed bereikbaar, duidelijk in afspraken, weet wat er moet gebeuren, werkt hard door en zorgt ervoor dat de klus af is.

Ontzettend bedankt voor je harde werk!

Service: Lekken opsporen en repareren"

 

Roger de Rouget

"Ik belde in de middag, kreeg direct de loodgieter aan de telefoon en legde uit dat ik een nieuwe sifon geïnstalleerd wilde hebben in de keuken. De oude lekte aan alle kanten en was al vaak uit elkaar geweest.
Hij vroeg me om wat fotootjes te maken en te appen, zodat hij kon bepalen wat hij nodig had. Hij belde meteen daarna terug met een prijsopgave en dat hij die middag nog langs kon komen (hij bleek vlak bij ons in de buurt te wonen) . Dit was akkoord. Hij was er volgens afspraak en ging direct aan de slag, de afvoerbuis bleek ook niet waterpas te zijn en dat zou weer problemen kunnen gaan geven en wellicht ookmede oorzaak van de vorige lekkages. Voor heel weinig extra maakte hij ook dit in orde. Een uiterst correcte en aardige man, die vlot en vakkundig werkt. Wij zijn heel tevreden en raden hem van harte aan."

 

Hans en Loes van der Zanden 

"Jarenlang een lekkende kraan. Moeilijk om een loodgieter te vinden die dit "kleine" klusje de moeite waard vindt om te doen. Direct Loodgietersbedrijf Utrecht heeft ons snel en efficiënt geholpen. Moncef is erin geslaagd precies dezelfde kraan (de oude was 25 jaar oud en moest vervangen worden) voor ons te bestellen.
Installatie deskundig en snel geregeld. Wat zijn we dagelijks blij met onze nieuwe kraan. Geen water meer dat wegdruppeld en dagelijks een emmer zou kunnen vullen. Ik kan iedereen aanraden loodgieterswerk uit te besteden aan Direct Loodgietersbedrijf Utrecht."

 

Ingeborg van den Ende

"Bij een lekkend riool ben ik snel geholpen. De heren zijn vriendelijk, netjes en vakkundig te werk gegaan! De reparatie is prima uitgevoerd, het (vieze) water werd weggezogen en de heren veegden na afloop nog even de gang aan.
Er werd keurig gebeld dat ze onderweg waren."

 

Jill de Gier

"Bij een reguliere check bleek er een gaslek in onze keuken te zitten. Na 12 bedrijven te hebben gebeld die allemaal pas over 2 maanden tijd hadden (zelfs voor een gaslek), kwam ik hier uit. Het eerste telefonisch contact was kort maar duidelijk, hij kwam er zo snel mogelijk aan, binnen een uur. Dat klopte ook. Meneer had snel het lek gevonden en gerepareerd. Zelfs nog even nagekeken of de rest van de aansluiting wel helemaal goed was. De kosten voor deze spoedopdracht vielen me ook alleszins mee. Ik was heel blij met de service!"

 

Marthe

"Deze heren hebben me tot 2x toe uit de brand geholpen: leidingen verlegd en bad met vrijstaande kraan geïnstalleerd. Fijne gasten! Bedankt jongens."

 

Hieu Trung

"Top service! He responded really fast! When he came, he investigated and fixed the problem thoroughly, he also explained to us what went wrong and how we could avoid it in the futur. Totally recommend!"

 

Nadja Gurk

"We hadden een noodgeval met een kapotte radiator midden in de nacht op een zaterdag. Direct Loodgietersbedrijf Utrecht pakte direct de telefoon en kwam ontzettend snel! De service was geweldig, hij loste het probleem op en legde alles wat er gebeurde en de volgende stappen die we moesten nemen zeer gedetailleerd uit.
Het enige wat ik kan doen is u nogmaals bedanken voor de uitstekende service en dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!"

 

Roy Vink 

"Direct (Moncef en team) kwam direct voor ons in actie toen wij een acuut probleem met de gasleiding ontdekten. De communicatie met Moncef verliep uiterst snel, soepel en vriendelijk. Nog dezelfde dag is alles vakkundig gerepareerd."

 

Herry Nijhuis
"We zijn een huis in Utrecht stevig aan het verbouwen. Daarin doen we veel zelf, maar voor een aantal klussen vragen we vakmensen. Direct loodgietersbedrijf heeft recent de leidingen voor cv, water en riool vervangen en aangepast. Dit in verband met het aanbrengen van een schuimbeton vloer. Moncef doet dat op een uiterst professionele manier. Hij reageert snel, levert goed en zorgvuldig werk. Hij laat zien betrokken te zijn bij wat hij doet en zijn klanten. Hij overziet eventuele toekomstige problemen en denkt daarin mee. Aanrader!" 

 

Joris Vermeulen 
"We hadden een lekkage in onze badkamer, we moesten een nieuwe vloer en een nieuwe douchegoot en daarnaast moest al het voeg en kit-werk opnieuw gedaan worden. Moncef heeft ons hier heel goed bij geholpen. Daarnaast heeft hij een nieuwe douche en kraan geïnstalleerd. Hij is heel vriendelijk en levert goed werk. Qua timemanagement mag het soms iets beter maar dit komt omdat hij kwaliteit wilt leveren en het werk niet snel wilt afraffelen. Ook maakt hij het weer goed als hij iets lekkers voor je achterlaat in de koelkast:)" 
 
 
Rutger 
"Moncef en zijn collega's hebben ons zeer vakkundig en snel geholpen.
We hadden last van een lekkende leiding in de muur. We wisten niet waar het aan lag maar Moncef heeft het probleem snel kunnen constateren. Hij heeft direct een plan van aanpak voor ons geformuleerd, evenals een offerte opgesteld voor de werkzaamheden en de verzekering. Toen de verzekering eenmaal akkoord had gegeven heeft Moncef heel snel alles weer netjes kunnen repareren. We raden de diensten van Moncef zeker aan!"
 
 
Noor Tromp 
"Moncef van Direct Loodgietersbedrijf heeft ons ontzettend goed geholpen met het verhelpen van een lekkage in de badkamer. Nadat we belden voor een spoedklus (ivm 37 weken zwangerschap) stond hij binnen een uur op de stoep. Hij ging deskundig te werk en was erg prettig in de omgang. Hij luisterde naar onze zorgen en gaf de voortgang van het herstelproces aan. Hij riep ons af en toe bij de werkzaamheden om de voortgang te laten zien. Een aanrader dus!"
 
 
Dick Zweijtzer 
"Heb in korte tijd twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Moncef voor het vervangen van een kraan en het ontstoppen van van de waterafvoer. Vakman, snelle service, goede communicatie, kijkt verder dan de klus waar hij voor wordt gevraagd. Hij blijft in mijn adresboekje staan!"

 

Thomas Offermans 
"Ontzettende fijne en duidelijke manier van communiceren. Ze reageerden snel en namen contact op. Hele opdracht doorgesproken en een heldere bespreking van de verwachting van de kosten.
Op de dag van de afspraak een reminder 20 min voor aankomst.
Opdracht bleek lastiger dan gedacht. Tijdens de opdracht was de communicatie ook goed en helder.
Uiteindelijk is de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Kosten vielen binnen wat er besproken was.
Al met al zeer tevreden. Uitstekende communicatie, uitstekend werk verricht en een uitstekende prijs. Ik kan het iedereen aanraden."
 

 

 

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
waterdrop
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Kunnen wij u van dienst zijn

Kunnen wij u van dienst zijn?

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf

Copyright © 2023 Direct Loodgietersbedrijf | Voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM