logo-icon-bg
offerte icon
Tekst - Vervolg offerte

Heeft u ons nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
Offerte aanvragen
Reviews

Reviews van onze klanten

Inmiddels hebben we al 43 Google reviews mogen ontvangen van onze klanten. Gemiddeld krijgen we 5 van de 5 sterren! Daar zijn wij hartstikke trots op en wij zullen er alles aan doen om dat gemiddelde hoog te houden. Klanttevredenheid staat bij ons op 1!

Wilt u ook een review schrijven? Klik dan hier!

Lees hieronder wat klanten over ons zeggen:

 

Roy Vink 
"Direct (Moncef en team) kwam direct voor ons in actie toen wij een acuut probleem met de gasleiding ontdekten. De communicatie met Moncef verliep uiterst snel, soepel en vriendelijk. Nog dezelfde dag is alles vakkundig gerepareerd."

 

Herry Nijhuis
"We zijn een huis in Utrecht stevig aan het verbouwen. Daarin doen we veel zelf, maar voor een aantal klussen vragen we vakmensen. Direct loodgietersbedrijf heeft recent de leidingen voor cv, water en riool vervangen en aangepast. Dit in verband met het aanbrengen van een schuimbeton vloer. Moncef doet dat op een uiterst professionele manier. Hij reageert snel, levert goed en zorgvuldig werk. Hij laat zien betrokken te zijn bij wat hij doet en zijn klanten. Hij overziet eventuele toekomstige problemen en denkt daarin mee. Aanrader!" 

 

Joris Vermeulen 
"We hadden een lekkage in onze badkamer, we moesten een nieuwe vloer en een nieuwe douchegoot en daarnaast moest al het voeg en kit-werk opnieuw gedaan worden. Moncef heeft ons hier heel goed bij geholpen. Daarnaast heeft hij een nieuwe douche en kraan geïnstalleerd. Hij is heel vriendelijk en levert goed werk. Qua timemanagement mag het soms iets beter maar dit komt omdat hij kwaliteit wilt leveren en het werk niet snel wilt afraffelen. Ook maakt hij het weer goed als hij iets lekkers voor je achterlaat in de koelkast:)" 
 
 
Rutger 
"Moncef en zijn collega's hebben ons zeer vakkundig en snel geholpen.
We hadden last van een lekkende leiding in de muur. We wisten niet waar het aan lag maar Moncef heeft het probleem snel kunnen constateren. Hij heeft direct een plan van aanpak voor ons geformuleerd, evenals een offerte opgesteld voor de werkzaamheden en de verzekering. Toen de verzekering eenmaal akkoord had gegeven heeft Moncef heel snel alles weer netjes kunnen repareren. We raden de diensten van Moncef zeker aan!"
 
 
Noor Tromp 
"Moncef van Direct Loodgietersbedrijf heeft ons ontzettend goed geholpen met het verhelpen van een lekkage in de badkamer. Nadat we belden voor een spoedklus (ivm 37 weken zwangerschap) stond hij binnen een uur op de stoep. Hij ging deskundig te werk en was erg prettig in de omgang. Hij luisterde naar onze zorgen en gaf de voortgang van het herstelproces aan. Hij riep ons af en toe bij de werkzaamheden om de voortgang te laten zien. Een aanrader dus!"
 
 
Dick Zweijtzer 
"Heb in korte tijd twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Moncef voor het vervangen van een kraan en het ontstoppen van van de waterafvoer. Vakman, snelle service, goede communicatie, kijkt verder dan de klus waar hij voor wordt gevraagd. Hij blijft in mijn adresboekje staan!"

 

Thomas Offermans 
"Ontzettende fijne en duidelijke manier van communiceren. Ze reageerden snel en namen contact op. Hele opdracht doorgesproken en een heldere bespreking van de verwachting van de kosten.
Op de dag van de afspraak een reminder 20 min voor aankomst.
Opdracht bleek lastiger dan gedacht. Tijdens de opdracht was de communicatie ook goed en helder.
Uiteindelijk is de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Kosten vielen binnen wat er besproken was.
Al met al zeer tevreden. Uitstekende communicatie, uitstekend werk verricht en een uitstekende prijs. Ik kan het iedereen aanraden."
 

 

 

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
waterdrop
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Kunnen wij u van dienst zijn

Kunnen wij u van dienst zijn?

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf

Copyright © 2021 Direct Loodgietersbedrijf | Voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM