logo-icon-bg
offerte icon
Tekst - Vervolg offerte

Heeft u ons nodig?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
Offerte aanvragen
Tekst - Lekkage

Lekkage

Niets is zo vervelender als een lekkage in uw woning. Een lekkage kan namelijk voor veel overlast zorgen en een hoop schade aanrichten. Het is daarom belangrijk dat u bij een lekkage snel ingrijpt. Direct loodgietersbedrijf Utrecht staat 24/7 voor u klaar! Dus bel Direct! Wat de oorzaak van uw lekkage ook is, wij helpen u graag.

Lekkages opsporen met verschillende technieken

Voordat een lekkage gerepareerd kan worden, moet deze eerst opgespoord worden. Dit doen we door middel van verschillende technieken, zoals camera inspectie en drukmetingen.

Camera inspectie

Bij een camera inspectie wordt er door middel van een camera de binnenkant van uw riolering bekeken. Zo kunnen we zonder te graven en te breken de lekkage vinden. Het probleem kan op deze manier gerichter opgelost worden.

Drukmetingen

Een lekkage kan ook opgespoord worden door het gebruik van een drukmeter. Een drukmeter geeft aan of er een verlies is aan druk in de leidingen. Dit verlies betekent dat er een lekkage is. Zo kan eenvoudig opgespoord worden in welke leiding de lekkage zich bevindt.

Lekkages verhelpen en repareren

Nadat de plek van de lekkage gevonden is kunnen wij deze voor u repareren en ervoor zorgen dat de lekkage niet nog een keer ontstaat. Wanneer u kiest voor Direct Loodgietersbedrijf Utrecht bent u verzekert van een snelle en professionele service. Wij begrijpen dat u lekkages zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Wij zijn daarom 24/7 bereikbaar en helpen u graag bij spoedgevallen.

Heeft de lekkage verder schade in uw huis veroorzaakt? Wij kunnen u in contact brengen met professionele schilders en stukadoors. Zij kunnen ervoor zorgen dat de schade weer volledig hersteld wordt en uw huis er weer uitziet als nieuw.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u last van een lekkage? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel Direct: 06-39222443.

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf
waterdrop
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Kunnen wij u van dienst zijn

Kunnen wij u van dienst zijn?

Direct Loodgietersbedrijf logo
Direct Loodgietersbedrijf

Copyright © 2024 Direct Loodgietersbedrijf | Voorwaarden | Site-Index | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM